Booster Isyarat Telefon Bimbit Malaysia

Booster isyarat telefon bimbit malaysia

SELAMAT DATANG KE KEDAI BOOSTER ISYARAT TELEFON BIMBIT MALAYSIA (MY MOBILE BOOSTER)!

Jika anda menghadapi isu mendapatkan liputan atau berada di kawasan isyarat lemah dan mengakibatkan panggilan tidak jelas, panggilan terputus, pangilantidak dijawab, kelajuan 3G mobile internet yang perlahan atau tidak stabil dengan Maxis, Celcom, UMobile, Digi dan lain-lain. Hubungi perkhidmatan pelanggan telekomunikasi anda untuk membuat aduan mungkin tidak dapat menyelesaikan isu anda. Mereka mungkin tidak akan membina pecawang berhampiran dengan rumah atau pejabat anda hanya untuk menyelesaikan masalah anda kerana cara ini tidak adalah cara yang kos efektif bagi mereka untuk menjalankan perniagaan mereka. Nasibnya, KEDAI BOOSTER ISYARAT TELEFON BIMBIT MALAYSIA dapat membantu anda untuk menyelesaikan masalah isyarat anda.

Produk kami menerima isyarat Telco yang lebih lemah dari luar dengan antena luar dan menguatkannya semasa menghantarkannya ke dalam bangunan. Ni menjadikan perbualan anda melalui telefon jelas dan internet pantas dan menyenangkan. Dapatkan produk kami hari ini untuk manfaat

Penyelesaian segera dan kos efektif untuk meningkatan atau menguatkan isyarat dengan booster isyarat telefon bimbit
Pemasangan dan operasi yang mudah
Produk selamat dan boleh dipercayai (CE dan RoHS disahkan)
Pengurangan sinaran berbahaya untuk pengguna (terutamanya untuk wanita hamil dan kanak-kanak)
Memastikan pengalaman komunikasi suara dan internet yang selesa dan menyeronokkan

Jualan Produk Baru : Experiece Series dan Extreme Series Pakej

Extreme Series booster isyarat telefon bimbit :

Extreme Series

Sila layari laman Pakej Advance kami untuk maklumat lanjut.

 

SEMUA PRODUK DATANG DENGAN JAMINAN 30 HARI WANG DIKEMBALIKAN (T & C)

Kami memahami bahawa ada pelanggan mungkin tidak percaya bahawa produk ini dapat menyelesaikan masalah isyarat kerana ramai orang tidak pernah mendengar produk tersebut terutamanya dalam Malaysia. Sebab itu apabila kita menunjukkan kepada sesetengah pengguna, mereka kagum dengan keberkesanan produk kami. Sebenarnya penguat / booster isyarat telefon bimbit semakin popular di Eropah, Amerika Syarikat dan lain-lain sebab sukarnya bagi telekom untuk meliputi setiap kawasan untuk pelanggan mereka. Terutamanya dalam sebuah negara yang besar, walaupun terdapat liputan isyarat luar, masih terdapat beberapa isyarat zon mati di dalam bangunan kerana isyarat dilemahi oleh bahan bangunan seperti dinding konkrit atau logam.

Kami amat yakin bahawa produk kami dapat membantu anda selepas beberapa ujian intensif dalam keadaan isyarat yang sangat lemah untuk membuktikan fungsinya. Dengan jaminan pulangan wang 30 hari, kami menyelamatkan kamu dari risiko perbelanjaan tanpa mendapat keputusan yang positif.

 

Berminat BELI TETAPI MASIH RISAU TENTANG HILANG & PAKEJ KEROSAKAN DAN SCAM ONLINE?

Kebanyakan pembeli bimbang dalam talian mengenai pakej hilang (dicuri?) Dan barangan yang rosak semasa proses penghantaran, My Mobile Booster (MyMB) menginsuranskan pelanggan bahawa semua produk yang ditempah akan dihantar kepada pelanggan dalam keadaan baik. Sekiranya terdapat pakej hilang atau barang rosak semasa proses penghantaran, kami mengambil tanggungjawab penuh dengan menggantikan dan menghantar semula barangan yang hilang atau rosak. MyMB juga menyediakan Cash On Delivery ke kawasan tertentu di Semenanjung Malaysia, ini bermakna pelanggan hanya membayar tunai selepas menerima produk. Kepuasan pelanggan adalah kunci kami ke kejayaan.

 

Video berikut memperkenalkan produk booster isyarat telefon bimbit dan perkhidmatan yang kami sediakan:

[embedplusvideo height=”478″ width=”800″ standard=”http://www.youtube.com/v/HHoC5QWsh3o?fs=1″ vars=”ytid=HHoC5QWsh3o&width=800&height=478&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4042″ /]
Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. [Tel: (+60) 12-7916852 E-mel: Mymobilebooster@gmail.com]
30 dayswarranty

My Mobile Signal Booster shop (MYMB LOGO)cash-on-delivery (MyMB)

MyMB (My Mobile Booster) adalah tanda dagangan berdaftar daripada Kedai Booster Isyarat Telefon Bimbit, Malaysia

Testimoni:

Kedai Booster Isyarat Telefon Bimbit (MyMB) menghargai semua jenis maklum balas daripada pelanggan, maklum balas positif daripada pelanggan benar-benar meningkatkan semangat pasukan kami dan mendorong kita sentiasa untuk melakukannya dengan lebih baik.

“Saya kini telah membinanya dan nampaknya berfungsi dengan baik. Saya kini mempunyai 4 bar isyarat dalam semua kawasan di tingkat bawah. ”
– Murray

“Saya pasti akan mengesyorkan syarikat anda kepada rakan-rakan atau sesiapa saya yang mempunyai keperluan untuk penggalak. Terima kasih sekali lagi dan teruskan kerja yang baik. ”
– Alex

“Saya boleh menjimatkan banyak wang dan masalah jika saya membeli terus daripada anda dan bukan dari syarikat lain di China, sekarang saya tahu mengapa mereka menjualnya supaya murah, kerana mereka hanya ingin menarik anda untuk membuat pembayaran segera supaya mereka boleh hanya menghantar sampah kepada anda dan tahu ia adalah mustahil untuk anda untuk mengembalikan produk atau pergi ke rumah mereka untuk mengajar mereka pelajaran. Maaf saya sedang marah mudah setiap kali saya bercakap tentang perkara ini, saya bersumpah untuk mengharamkan Taobao, Alibaba dan pembelian dalam talian dari China lagi walaupun mereka menjual produk yang sama 100 x lebih murah. Anyway, terima kasih atas bantuan pihak tuan untuk menyelesaikan isu isyarat jangka panjang saya untuk talian Maxis di rumah saya. ”
– Michael Heng

“Ia berfungsi dengan sempurna. Terima kasih banyak-banyak”
– Ian

“Terima kasih banyak, ia adalah produk yang hebat. Sangat dihargai.”
– Krishnan

“Kami ingin mengucapkan terima kasih mymobilebooster kerana profesionalisme dan usaha anda untuk mengambil lebih jauh dalam membantu kami.
Sekali lagi, terima kasih dan akan dan tidak sabar untuk bekerjasama dengan anda lagi ”
– Ryan

“Booster diuji! Juga mengesyorkan …! Terima kasih … ”
– Mr Chan

“Semuanya hebat. Ia berfungsi dengan baik sekarang .. Sangat berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan anda. : D ”
– Farid

“Hi, hanya untuk memberitahu anda bahawa sistem isyarat penggalak mudah alih saya membeli daripada anda bekerja dengan sempurna. Walaupun saya sebelum ini telah membazirkan wang saya membeli daripada pembekal China melalui internet, sistem anda telah membuat hari saya! Sekarang saya mempunyai bar penuh di dalam rumah saya. Bagi saya, anda seorang pembekal penyelesaian, bukan hanya penjual. Terima kasih kerana anda bersabar dalam bertindak balas kepada banyak soalan saya. ”
– Mazhar

dan

“Terima Kasih” dari lain-lain lagi.

 

English

中文

Comments are closed.